درخواست وام دانشجویی از صندوق رفاه

۱۳۹۴/۰۷/۰۷

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام در تمامی مقاطع تحصیلی می رساند جهت درخواست وام از 94/7/4 لغایت 94/7/11 به اداره رفاه و خدمات دانشجویی واقع در ساختمان فنی و مهندسی مراجعه فرمایند.

وامهای دانشجویان روزانه:

1-   وام تحصیلی(دانشجویان روزانه کلیه مقاطع تحصیلی)

2-   وام ضروری(دانشجویان روزانه کلیه مقاطع تحصیلی)

3-   وام مسکن (فقط دانشجویان روزانه کلیه مقاطع تحصیلی ساکن در خوابگاههای خودگردان و منازل اجاره ای با اجاره نامه دارای کد رهگیری)

4-   وام ودیعه مسکن(فقط دانشجویان روزانه متأهل دارای مسکن استیجاری با اجاره نامه دارای کد رهگیری در شهر محل تحصیل)

5-   وام حج و عتبات

6-   وام ازدواج( فقط دانشجویان روزانه که در حین تحصیل ازدواج نموده اند)

-    دانشجویانی که فاقد بیمه پایه(دفترچه بیمه خدمات درمانی سلامت ، تأمین اجتماعی ،کمیته امداد و نیروهای مسلح) می باشند جهت دریافت دفترچه بیمه سلامت به سامانه ثبت نام سازمان بیمه سلامت مراجعه و اقدام نمایند.

-    شرط درخواست بیمه تکمیلی یا بیمه دانش برای کلیه دانشجویان داشتن بیمه پایه( دفترچه بیمه خدمات درمانی سلامت ، تأمین اجتماعی ، کمیته امداد و نیرهای مسلح) می باشد.

-    کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل دارای واحد ، تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی می باشند. چنانچه برای هر کدام از دانشجویان حادثه ای اتفاق افتاد می توانند با در دست داشتن مدارک لازم به اداره رفاه و خدمات دانشجویی جهت معرفی به شرکت بیمه طرف قرارداد مراجعه نمایند.

وامهای دانشجویان نوبت دوم(شبانه):

1-   وام شهریه(کلیه مقاطع تحصیلی)

2-   وام بیمه(بیمه تکمیلی)

3-   وام حج و عتبات

-    دانشجویان عزیز جهت تهیه فرم وامها به انتشارات بخش خصوصی و همچنین سایت معاونت دانشجویی دانشگاه مراجعه فرمایند.

-    جهت دریافت وامهای ذکر شده سند تعهدنامه محضری و (کارت ملی + کارت دانشجویی الزاماً در یک صفحه A4 جهت اسکن) الزامی است.

-        وامهای مذکور در صورت تأمین اعتبار از طرف صندوق رفاه دانشجویان پرداخت خواهند شد.

*در ضمن مهلت فوق قابل تمدید نمی باشد.*

اداره رفاه و خدمات دانشجویی