تجلیل از دکتر حمزه امیری، عضو دانشمندان برتر دو درصد جهان با حضور رئیس دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۷/۲۴

با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان از دکتر حمزه امیری، عضو هیئت علمی زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان که به تازگی در فهرست دانشمندان برتر جهان قرار گرفت تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 24 مهرماه سال جاری، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر امیرقاسم غضنفری مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، معاونان دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشکده از دکتر حمزه امیری، عضو هیئت علمی این دانشکده به تازگی در فهرست دانشمندان برتر (دو درصد) جهان (سال 2023 میلادی) قرار گرفت تجلیل شد.

نشست تجلیل از دکتر امیری در محل حوزه ریاست دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

لوح تقدیر و هدیه از سوی دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر عضنفری مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان به دکتر حمزه امیری، اهداء شد.

در نشست مذکور، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، برخی مهم ترین مطالبات و مشکلات دانشکده به ویژه موضوعات مربوط به آزمایشگاه ها را با رئیس دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست، ضمن تبریک به دکتر امیری به خاطر قرارگیری در جمع دانشمندان برتر دو درصد جهان، از مدیران گروه های آموزشی دانشکده علوم پایه خواست ارتباطات گروه های آموزشی با بخش های دولتی و غیردولتی جامعه بیشتر شود تا ارتباط بین دانشگاه با جامعه گسترش یابد و از سوی دیگر درآمدزایی اختصاصی برای دانشگاه لرستان نیز بیشتر شود.

رئیس دانشگاه لرستان در بخش دیگری از گفته هایش، موضوع انعقاد تفاهم نامه های همکاری فراملی دانشگاه لرستان با تعداد هشت دانشگاه کشور عراق را تشریح کرد و خواستار شد زیرساخت های بین المللی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان ارتقاء یابد و از ظرفیت ارتباط دانشگاه لرستان با دانشگاه های کشورهای اسلامی به خوبی بهره گیری شود.

در نشست مذکور، دکتر امیرقاسم غضنفری مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان نیز ضمن تبریک به دکتر حمزه امیری، برخی مهم ترین اقدامات و فعالیت های انجام شده در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

۱۴۰۲/۰۷/۲۴ - ۱۳:۲۰