دو عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست سرآمدان علمی کشور قرار گرفتند

۱۴۰۲/۰۷/۲۵

دو عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست سرآمدان علمی سال 1402 کشور قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: «جناب آقای دکتر محسن عادلی، عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و جناب آقای دکتر علی دانش‌فر، عضو هیئت علمی دانشکده شیمی این دانشگاه در جمع سرآمدان علمی کشور در سال 1402 انتخاب شدند».

دکتر کرم‌پور، تشریح کرد: «هر سال، سرآمدان علمی کشور توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری براساس شاخص‌های علمی انتخاب می‌شوند».

وی اظهار داشت: «اینکه دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست سرآمدان علمی کشور (سال 1402) انتخاب شده‌اند یک افتخار علمی برای دانشگاه لرستان محسوب می‌شود».

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان این موفقیت را به دکتر عادلی و دکتر دانش‌فر و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، تبریک گفت.

۱۴۰۲/۰۷/۲۵ - ۲۰:۴۱