دانشجوی دانشگاه لرستان به عنوان مخترع برتر تجلیل شد

۱۴۰۲/۰۹/۰۴

مهدیه عسگری باجگیرانی، دانشجوی دکترای شیمی دانشگاه لرستان (گرایش شیمی فیزیک) همزمان با هفته بسیج و در آستانه فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری، به عنوان مخترع برتر یازدهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان لرستان، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز شنبه، 4 آذرماه آیین یازدهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری سال 1402 استان لرستان با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، دکتر غلامحسین حسینی، رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر مهدی رضایی نژاد، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان و رؤسای دانشگاه های استان لرستان به میزبانی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

در این جشنواره برترین های انتخاب شده توسط سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان همزمان با گرامیداشت هفته بسیج و در آستانه فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری استان لرستان، تجلیل شدند.

مهدیه عسگری باجگیرانی، دانشجوی دکترای شیمی دانشگاه لرستان از جمله این تجلیل شدگان بود که به عنوان مخترع برتر مورد تقدیر قرار گرفت.

این برنامه را سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان اجرا کرد. رئیس این سازمان، دکتر مهدی رضایی نژاد است.

مهدیه عسگری باجگیرانی در سخنان کوتاهی که با تشویق حاضران روبه رو شد گفت: «کارهایی که انجام داده ام وظیفه ام برای خدمت به کشور است و امیدوارم مورد رضایت مقام معظم رهبری قرار گیرد و به پیشرفت هرچه بیشتر کشور، یاری رساند».

گفتنی است تابلوی تحقیقات مهدیه عسگری باجگیرانی با عنوان «فوم پُلی یورتان دما پایین» در این آیین رونمایی شد.

لوح تقدیر مهدیه عسگری باجگیرانی به امضای سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) رسیده است.

۱۴۰۲/۰۹/۰۴ - ۱۴:۲۷