سومین نشست دانشگاه های لرستان و کربلا با موضوع علوم پایه برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۰۵

سومین نشست دانشگاه های لرستان و کربلا با موضوع علوم پایه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 5 آذرماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر امیرقاسم غضنفری مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر منوچهر نصری (گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه لرستان)، دکتر حمیده، رئیس دانشکده علوم دانشگاه کربلا، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و اعضای هیئت علمی دانشکده علوم دانشگاه کربلا، نشست گسترش همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی دوجانبه برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست، توضیحاتی درباره انعقاد تفاهم نامه های مختلف بین دانشگاه لرستان با دانشگاه های کشور عراق بیان کرد.

دکتر علی نظری، پذیرش تعدادی از دانشجویان اهل کشور در دانشگاه لرستان را یک فرصت در راستای تحکیم مناسبات علمی، فرهنگی بین دو کشور دانست.

دکتر نظری خواستار مفاد تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه لرستان با دانشگاه کربلا به صورت کامل اجرا شود.

رئیس دانشگاه لرستان تقویت ارتباطات و تعاملات فراملی و بین المللی دانشگاه را از ابزارهای مهم ارتقای شاخص های بین المللی دانشگاه لرستان دانست.

در این نشست، دکتر امیرقاسم غضنفری مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، گزارش کاملی از وضعیت رشته های تحصیلی دانشکده علوم پایه را ارائه کرد.

دکتر غضنفری مطلق، درباره ظرفیت ها و توانمندی های اساتید دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، توضیحاتی را ارائه کرد.

رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان اظهار امیدواری کرد دانشکده علوم دانشگاه کربلا و دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان بتوانند در زمینه هایی همچون تبادل استاد و دانشجو، فرصت های مطالعاتی، همایش ها و کنفرانس های مشترک، تهیه مجله مشترک علمی و ... همکاری های دوجانبه خود را گسترش بدهند.

در این نشست، دکتر حمیده، رئیس دانشکده علوم دانشگاه کربلا در سخنانی، مهم ترین ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه مذکور را بیان کرد.

دکتر حمیده گفت دانشکده علوم دانشگاه کربلا آماده است همکاری های خود را با دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان گسترش دهد تا در نهایت، هر دو طرف بتوانند با استفاده از تجربیات یکدیگر، شاخص های آموزشی، پژوهشی خویش را ارتقاء دهند.

در این نشست، درباره بازدیدهای مشترک نیز گفت وگو شد و دو طرف به توافق رسیدند.

اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و دانشکده علوم دانشگاه کربلا نیز هرکدام پیشنهادات خود را در راستای راهکارهای تقویت همکاری های مشترک بیان کردند.

برخی بخش های این خبر به زبان عربی:

عقد اللقاء الثالث لجامعتي لرستان وكربلاء في موضوع العلوم الأساسية.

بحسب تقرير العلاقات العامة لجامعة لورستان، اليوم الأحد 5 ديسمبر، بحضور الدكتور علي نظري رئيس جامعة لورستان، والدكتور أمير قاسم غضنفري مطلق عميد كلية العلوم الأساسية بجامعة لورستان، والدكتور علي مير نائب رئيس جامعة لورستان، الدكتور منوشهر نصري (مجموعة التعاون العلمي الدولي لجامعة لورستان)، الدكتور حميدة عميد كلية العلوم جامعة كربلاء، لفيف من أعضاء هيئة التدريس في كلية العلوم الأساسية جامعة لورستان وعقد أعضاء هيئة التدريس في كلية العلوم بجامعة كربلاء اجتماعا لتوسيع التعاون الثنائي التعليمي والبحثي والبحثي.

و في هذا اللقاء قدم رئيس جامعة لرستان شرحاً حول ابرام مذكرات التفاهم المختلفة بين جامعة لرستان وجامعات العراق. واعتبر الدكتور علي نظري قبول عدد من طلاب الدولة في جامعة لورستان فرصة لتعزيز العلاقات العلمية والثقافية بين البلدين.

و في هذا اللقاء قدم الدكتور أمير قاسم غضنفري مطلق عميد كلية العلوم الأساسية بجامعة لورستان تقريرا كاملا عن وضع المجالات الأكاديمية لكلية العلوم الأساسية. وقدم الدكتور غضنفري مطلق شرحاً عن قدرات وقدرات أساتذة كلية العلوم الأساسية بجامعة لورستان.

و في هذا اللقاء عبر الدكتور حميدة عميد كلية العلوم في جامعة كربلاء عن أهم قدرات وإمكانيات الجامعة المذكورة. وقال الدكتور حميدة إن كلية العلوم في جامعة كربلاء مستعدة لتوسيع تعاونها مع كلية العلوم الأساسية في جامعة لرستان ليتمكن الطرفان من الاستفادة من خبرات بعضهما البعض لتحسين مؤشراتهما التعليمية والبحثية.

كما أعرب أعضاء هيئة التدريس في كلية العلوم الأساسية في جامعة لرستان وكلية العلوم في جامعة كربلاء عن اقتراحاتهم بشأن سبل تعزيز التعاون المشترك.

۱۴۰۲/۰۹/۰۵ - ۱۲:۳۹