۱۴۰۲/۰۹/۰۷

نخستین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در دانشگاه لرستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کنفرانس ملی در تاریخ های 25 و 26 بهمن ماه 1402 در دانشگاه لرستان برگزار می شود.

نشست مقدماتی برنامه ریزی این کنفرانس، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرم پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر غضنفری مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه لرستان، پویان پدرام، معاون علمی و فناوری سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان، دکتر علی غلامی فرد از گروه زیست شناسی دانشگاه لرستان و سایر دست اندرکاران برگزار شد.

در این نشست، رئیس دانشگاه لرستان بر تقویت همکاری ها برای برگزاری هرچه بهتر این کنفرانس تأکید کرد.

گفتنی است برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کنفرانس، تصویر پیوست خبر را مطالعه کنید.

همچنین، مراجعه به آدرس اینترنتی زیر:

دبیرخانه این همایش، گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۲/۰۹/۰۷ - ۱۰:۰۰