پیام تسلیت درگذشت دانشجوی کارشناسی شیمی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۹/۰۸

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان در پیام مشترکی، درگذشت دانشجوی مقطع کارشناسی شیمی دانشگاه لرستان، زنده‌یاد زهرا آقایی را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، زنده‌یاد زهرا آقایی (دانشجوی دانشگاه لرستان) و مادر گرامی ایشان، زنده‌یاد مژگان آقایی، به دیدار حق شتافتند.

متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت خواهر گرامی، دانشجوی ارجمند رشته شیمی دانشگاه لرستان، مرحومه زهرا آقایی و مادر گرامیشان را به خانواده محترم ایشان و دانشگاهیان دانشگاه لرستان به‌ویژه اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشکده شیمی دانشگاه لرستان تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال برای زنده‌یاد آقایی و مادر گرامی ایشان، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی خواستاریم.

روحشان قرین رحمت الهی باد.

۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - ۲۱:۴۹