آغاز مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی دانشگاه لرستان از 11 آذر

۱۴۰۲/۰۹/۰۹

مرحله استانی (لرستان) دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران (نشان خواجه‌نصرالدین طوسی) از روز شنبه، 11 آذرماه سال جاری در دانشگاه لرستان آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مرحله استانی (استان لرستان) این دوره از مسابقات با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان لرستان از 11 تا 14 آذرماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گفته‌ی دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، تعداد 27 تیم با 120 موضوع مناظره در گروه‌های چهار نفره از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان در این مسابقات شرکت می‌کنند.

دکتر حیاتی توضیح داد تعدادی از اساتید دانشگاه لرستان به عنوان داور در این رویداد مناظره‌محور حضور دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رویداد و جدول زمان‌بندی این مسابقات تصویر زیر را مطالعه کنید:

۱۴۰۲/۰۹/۰۹ - ۱۹:۴۴