اردوی دانشجویی راهیان علم و پیشرفت توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۳۰

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان اردوی دانشجویی راهیان علم و پیشرفت را با همکاری گروه‌های زمین‌شناسی و عمران دانشگاه لرستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردو با حضور جمعی از دانشجویان و همیاری گروه‌های زمین‌شناسی و عمران دانشگاه لرستان به منظور آشنایی عملی دانشجویان با ساختارهای زمین‌شناسی و از سوی دیگر آشنایی با سازه‌های مهندسی و عمرانی مسیر خرم‌آباد تا پلدختر برگزار شد.

در این اردوی علم و پیشرفت، دکتر احسان مؤمنی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران دانشگاه لرستان و دکتر یاسین عبدی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی زمین‌شناسی دانشگاه لرستان، توضیحات علمی را برای دانشجویان بیان کردند.

دانشجویان نیز در این اردوی علم و پیشرفت، علاوه بر اینکه با مباحث علمی به صورت میدانی آشنا شدند و برخی دستاوردها و پیشرفت‌ها و اقدامات انجام شده عمرانی را از نزدیک دیدند پرسش‌های خویش را با اساتید در میان گذاشتند.

رئیس دانشکده علوم پایه، دکتر امیرقاسم غضنفری‌مطلق، رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر محمدباقر دولتشاهی و رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، دکتر علی فرمانی است.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۰۹/۳۰ - ۰۸:۳۲