دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان در مسیر همکاری‌های علمی با دانشگاه کربلا

۱۴۰۲/۱۱/۲۴

دفتر محل کار رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، دکتر امیرقاسم غضنفری‌مطلق، روز سه‌شنبه، 24 بهمن‌ماه میزبان دکتر محمد عبد، مدیر گروه ریاضی دانشگاه کربلا و دکتر محمد بهجت، مدیر گروه شیمی دانشگاه کربلا بود تا با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، گام‌های استوارتری برمبنای توافقات دوجانبه برای گسترش همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی برداشته شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دانشگاه لرستان و دانشگاه کربلا از جمله دانشگاه‌هایی در کشورهای ایران و عراق هستند که در ماه‌های اخیر همکاری‌های مشترک خود را گسترش داده‌اند.

در این میان، گروه همکاری‌های علمی‌بین‌المللی دانشگاه لرستان نیز با فعالیت‌هایش توانسته است جمعی از دانشجویان اهل کشور عراق را برای تحصیل آموزش عالی به دانشگاه لرستان جذب کند که برآیند انعقاد هشت تفاهم‌نامه بین دانشگاه لرستان با دانشگاه‌های کشور همسایه، عراق است.

در نشست مذکور به میزبانی ریاست دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، رئیس این دانشکده (دکتر غضنفری مطلق)، معاونان دانشکده و اعضای هیئت علمی دیدگاه‌های خود را درباره ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در دانشگاه لرستان و دانشگاه کربلا بیان کردند تا مسیر مصداقی نوع همکاری‌ها مشخص شود.

دکتر محمد عبد، مدیر گروه ریاضی و دکتر محمد بهجت، مدیر گروه شیمی دانشگاه کربلا نیز از برگزاری این‌گونه نشست‌ها برای گسترش همکاری‌های دوجانبه استقبال کردند و در سخنانی ظرفیت‌های دانشگاه کربلا را تشریح کردند تا دانشگاه لرستان و دانشگاه کربلا بتوانند فعالیت‌های مشترک علمی، پژوهشی و تحقیقاتی انجام بدهند.

متن این خبر به زبان عربی:‌

استضاف مكتب رئيس كلية العلوم الأساسية جامعة لرستان الدكتور أمير قاسم غضنفري مطلق الدكتور محمد عبد مدير قسم الرياضيات جامعة كربلاء والدكتور محمد بهجت مدير قسم الكيمياء في جامعة لرستان جامعة كربلاء، الثلاثاء، بحضور نخبة من أعضاء هيئة التدريس في كلية العلوم، تأسيس جامعة لرستان، ينبغي اتخاذ خطوات أكثر صلابة بناء على الاتفاقيات الثنائية لتوسيع التعاون التعليمي والبحثي والبحثي.

وبحسب العلاقات العامة لجامعة لرستان، فإن جامعة لرستان وجامعة كربلاء من بين الجامعات في إيران والعراق التي وسعت تعاونها في الأشهر الأخيرة. في غضون ذلك، تمكنت مجموعة التعاون العلمي الدولي لجامعة لورستان بنشاطاتها من استقطاب مجموعة من الطلاب العراقيين إلى جامعة لورستان لدراسة التعليم العالي، وهو نتيجة لإبرام ثماني مذكرات تفاهم بين جامعة لورستان وجامعة لورستان.

جامعات الدولة المجاورة العراق. وفي اللقاء المذكور الذي استضافته كلية العلوم الأساسية في جامعة لرستان أبدى عميد هذه الكلية (الدكتور غضنفري) ونوابه وأعضاء هيئة التدريس آراءهم حول قدرات وإمكانات جامعة لرستان وكربلاء.

الجامعة من أجل تحديد المسار المثالي لنوع التعاون. كما رحب الدكتور محمد عبد مدير قسم الرياضيات والدكتور محمد بهجت مدير قسم الكيمياء في جامعة كربلاء بعقد مثل هذه اللقاءات لتوسيع التعاون الثنائي وأوضحوا في كلماتهم قدرات جامعة كربلاء حتى تتمكن جامعة لرستان وجامعة كربلاء من يمكن إجراء البحوث العلمية المشتركة وإجراء البحوث

۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۲۰:۲۸