دبیر علمی اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم: تعداد مقالات ارسالی اهمیت موضوع برای تقویت امنیت کشور را نشان می‌دهد

۱۴۰۲/۱۱/۲۵

دکتر علی غلامی‌فرد، دبیر علمی اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم، به میزبانی دانشگاه لرستان، گفت: «تعداد 367 مقاله به این کنفرانس ارسال شد که گویای اهمیت دفاع زیستی در بحث پدافند غیرعامل برای تقویت امنیت کشور است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر غلامی‌فرد، روز چهارشنبه، 25 بهمن‌ماه سال جاری در این کنفرانس که در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «در تاریخ هشتم آبان‌ماه امسال همزمان با روز پدافند غیرعامل سایت کنفرانس راه‌اندازی شد».

وی بیان کرد: «48 درصد از مقالات ارسالی مربوط به خانم‌هاست و 52 درصد از آن آقایان؛ تعداد 300 مقاله انتخاب شد».

دبیر علمی اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم اظهار داشت: «نکته مهم آن است که عزیزانی را به‌عنوان سخنران کلیدی دعوت کردیم؛ ما سعی کردیم بیشتر دغدغه‌ها را در قالب سخنرانان کلیدی همچون پدر علم سم‌شناسی ایران، جناب آقای پروفسور بلالی مود، آقای دکتر محمدعلی لطیفی و آقای دکتر حامد موسوی ثابت و آقای دکتر فرهاد نظریان فیروزآبادی و آقای دکتر مرتضی عبدی، مطرح کنیم».

وی ادامه داد:‌ «باتوجه به سالروز ولادت حضرت ابوالفضل عباس (ع) باید بگویم ایشان نمادی از دفاع زیستی هستند و پدافند غیرعامل را امام سجاد (ع) اجرا کردند؛ ما باید دفاع زیستی خودمان را مقاوم بکنیم همچنان که در دوران دفاع مقدس این کار را انجام دادیم تا بتوانیم در برابر تهدیدات بیوتروریسمی، مقاومت اثرگذار را تقویت کنیم».

۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۲۲:۲۳