کرسی علمی ترویجی نقش معادلات دیفرانسیل پیشرفته در پیشرفت جوامع صنعتی برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۱

کرسی علمی ترویجی نقش معادلات دیفرانسیل پیشرفته در پیشرفت جوامع صنعتی در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان, این کرسی, روز دوشنبه، 21 اسفندماه سال جاری با ارائه دکتر ناصر عباسی، عضو هیئت علمی گروه ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این کرسی، دکتر علی بارانی و دکتر محمد شکوری از اعضای هیئت علمی ریاضی دانشگاه لرستان به عنوان ناقد نیز حضور داشتند و دبیر اجرایی این کرسی دکتر مجتبی مرادی‌پور (عضو هیئت علمی ریاضی دانشگاه لرستان) بود.

همچنین دکتر مهرداد امیری، مسئول دفتر کرسی‌های علمی ترویجی علوم انسانی دانشگاه لرستان نیز در این کرسی حضور داشت.

کرسی‌ها با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار می‌شوند.

دکتر ناصر عباسی کاربردهای ریاضی و دیفرانسیل را در طول تاریخ به ویژه تحولات تاریخ جدید همچون جنگ جهانی اول و دوم و دوران اخیر همچون دوران کرونا را تبیین کرد؛ وی توضیح داد نقش علم ریاضی در محاسبه جهش کرونا و کنترل آن چه بوده است.

وی تشریح کرد در همه ابعاد مهم زندگی بشر برای پیشرفت زندگی، کاربرد ریاضی اجتناب‌ناپذیر بوده است و این اهمیت یادگیری علم ریاضی و معادلات دیفرانسیل است.

وی در بخش دیگری از گفته‌هایش کاربرد ریاضی و معادلات دیفرانسیل را در صنایع مختلف همچون هواپیماسازی، مهندسی‌ها، دفاعی و ... را تشریح کرد.

۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۲۳:۱۰