بازدید دانشجویان شیمی دانشگاه لرستان از پتروشیمی لرستان

۱۴۰۲/۰۳/۱۵

جمعی از دانشجویان کارشناسی شیمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان در راستای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت، از بخش‌های مختلف پتروشیمی لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید دانشجویی برای آشنایی با تولیدات پتروشیمی لرستان، تجهیزات آزمایشگاهی این مرکز و تجهیزات ایمنی آن صورت گرفت.

در این بازدید ۲ ساعته، دانشجویان از بخش‌های مختلف پتروشیمی از جمله مرکز HSE، آزمایشگاه‌های آنالیز و کنترل کیفیت و بخش‌های تولید پودر و گرانول پلی اتیلن و گاز بوتن، دیدن کردند.

هدف از این بازدید علاوه بر آشنایی دانشجویان درس ایمنی با تجهیزات ایمنی پتروشیمی لرستان، آشنایی آنان با مراکز صنعتی و تولیدی استان و تقویت انگیزه برای تحصیل در رشته شیمی بود.

گفتنی است این بازدید به درخواست دکتر سیدپیمان هاشمی، عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و پیگیری رئیس گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان (رضا آساره) انجام شد.

گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۰۳/۱۵ - ۰۷:۴۵