بازدید معاون پژوهشی وزارت علوم از آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۷/۱۰

دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این بازدید که روز سه‌شنبه، 10 مهرماه سال جاری صورت گرفت دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و معاونان این دانشگاه حضور داشتند.

همچنین، دکتر زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان توضیحات لازم درباره آزمایشگاه‌ها را ارائه نمود.

در این بازدید، جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند و ضمن توضیح درباره مختصات کاری آزمایشگاه‌ها، برخی کمبودها در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی را بیان کردند و از معاون پژوهشی وزارت علوم تقاضا کردند در این زمینه از نظر تأمین کمک‌ها و اعتبارات مالی لازم، مساعدت‌های لازم از سوی وزارتخانه صورت گیرد.

۱۴۰۳/۰۷/۱۰ - ۲۱:۵۱