موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان به‌مناسبت روز جهانی موزه‌ها کارگاه آموزشی برگزار کرد

۱۴۰۳/۰۲/۱۸

موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت روز جهانی موزه‌ها، کارگاه آموزشی «پستانداران شاخص استان لرستان با تأکید بر پلنگ ایرانی» را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی، روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال جاری با تدریس دکتر نوید زمانی، متخصص حیات وحش ایران با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان در سالن کنفرانس ساختمان کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

پس از این کارگاه دو ساعته، شرکت‌کنندگان از فاز نخست موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان که چندی پیش با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان افتتاح شد بازدید کردند.

18 ماه می (May ) میلادی به‌عنوان روز جهانی موزه‌ها نام‌گذاری شده است که امسال در تقویم خورشیدی مصادف با 29 اردیبهشت‌ماه است.

۱۴۰۳/۰۲/۱۸ - ۲۲:۲۶