نشست گسترش همکاری و اجرایی شدن تفاهم‌نامه دانشکده شیمی دانشگاه لرستان با دانشکده علوم محض دانشگاه کربلا برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۱

در راستای اجرای مفاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه کربلا، نشست گسترش همکاری دانشکده شیمی دانشگاه لرستان با دانشکده آموزش علوم محض و گروه شیمی دانشگاه کربلا به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز دوشنبه، 21 اسفندماه سال جاری برگزار شد دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان، مهم‌ترین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشکده شیمی دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان در این رابطه به خبرنگار ما گفت: «اینگونه نشست ها در راستای اجرای کامل تفاهم نامه های منعقد شده بین دانشگاه لرستان و دانشگاه کربلا برگزار می شوند».

دکتر زبردستی، اظهار داشت: «پروفسور ناظم مدیر گروه شیمی دانشگاه کربلا در این نشست از گسترش همکاری‌های دوجانبه استقبال کرد».

وی تشریح کرد: «ما آمادگی داریم به دانشگاه کربلا در زمینه مسائل علمی، پژوهشی و تحقیقاتی و آزمایشگاهی شیمی کمک کنیم».

رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان، ادامه داد: «برخی از همکاری های بین دانشکده شیمی دانشگاه لرستان با گروه شیمی دانشگاه نیز به صورت مجازی خواهند بود».

دکتر زبردستی، بیان کرد: «در حال حاضر تعداد 22 نفر دانشجوی شیمی در مقاطع تحصیلی مختلف مشغول تحصیل در دانشکده شیمی دانشگاه لرستان هستند».

در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد پروفسور حمیده عیدان سلمان، رئیس دانشکده آموزش علوم محض دانشگاه کربلا و پروفسور ناظم، مدیر گروه شیمی دانشگاه لرستان از گسترش همکاری با دانشکده شیمی دانشگاه لرستان استقبال کردند.

آن ها بر گسترش همکاری ها و بهره مندی از تجربیات یکدیگر برای ارتقای هرچه بیشتر علمی، تأکید کردند.

در این نشست، دکتر سیدپیمان هاشمی، مدیر گروه شیمی تجزیه دانشکده شیمی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت و دیدگاه‌های خود با تکیه بر گسترش همکاری‌های دوجانبه را مطرح نمود.

۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۱۳:۳۳