معاون آموزشی پژوهشی دانشکده منصوب و معارفه شد

۱۳۹۳/۱۰/۲۹

طی حکمی از طرف دکتر عزیزی رئیس دانشگاه لرستان دکتر مجتبی قاسمی کمالوند استادیار گروه ریاضی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده علوم پایه منصوب گردید، در متن حکم صادره آمده است: احتراما نظر به تعهد، حسن سابقه و تجربیات ارزنده جنابعالی در امور آموزشی و پژوهشی و بنا به پیشنهاد ریاست محترم دانشکده علوم پایه به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی شمارا به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه  دانشگاه لرستان منصوب می نمایم. امید است با توکل به خداوند سبحان ماموریت ووظایف معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان را بر پایه قوانین و سیاست ها و برنامه های مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و سیاست های دولت تدبیر و امید با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران نقشی شایسته در تحقق راهبردی سند دانشگاه اسلامی و برآوردن اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و سیاست های اقتصاد مقاومتی ایفاد نمایید.

جلسه معارفه با حضور رئیس دانشکده و مدیران گروههای آموزشی امروز  دوشنبه 93/10/29  ساعت 11 تا 12 در دفتر رئیس  دانشکده برگزار گردید.

مشاهده گزارش تصویری

۱۳۹۳/۱۰/۲۹ - ۰۰:۰۰