عضو هیئت علمی دانشکده علوم پایه؛رئیس بنیادنخبگان استان لرستان شد.

۱۳۹۳/۱۲/۱۴

به گزارش مرکز روابط عمومی و فرهنگی بنیاد نخبگان استان لرستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، در متن حکم دکتر ستاری خطاب به دکتر حمزه امیری آمده است: " نظر به ضرورت تمهید و تسهیل شکوفایی و ثمر بخشی نخبگان عزیز در استان لرستان و ایجاد و تقویت همفکری و همکاری میان نخبگان و مسئولان آن استان و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید، جنابعالی را به عنوان رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان منصوب می نمایم.

شایسته است با اتکال به خداوند متعال، در چارچوب اساسنامه بنیاد ملی نخبگان، آئین نامه تأسیس و اداره دفتر نخبگان استان و مصوبات هیأت امنای بنیاد و با بهره مندی از مشاورت نخبگان و صاحبان استعدادهای برتر و پشتیبانی از تلاش های ذی قیمت آنان با استفاده بهینه از توانمندی های گسترده و ارزشمند استان همت گمارید. بدیهی است استاندار محترم و رؤسا و مدیران محترم دانشگاه ها و مراکز علمی، فرهنگی و صنعتی استان همکاری شایسته را با جنابعالی مبذول خواهند داشت."

دکتر حمزه امیری عضو هیئت علمی و مدیر گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان با مرتبه دانشیاری می باشد.

۱۳۹۳/۱۲/۱۴ - ۰۰:۰۰