انتصاب معاون دانشکده

۱۳۹۴/۰۲/۲۹

طی حکمی توسط دکتر عزیزی ریاست دانشگاه لرستان؛ معاون اداری مالی دانشکده علوم پایه منصوب شد در متن حکم صادره خطاب به ایشان  آمده است:

نظر به تجارب ارزنده جنابعالی در امور اجرایی و آموزشی و بنا به پیشنهاد ریاست دانشکده علوم پایه با حفظ سمت آموزشی به عنوان سرپرست معاونت اداری مالی دانشکده منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند منان و با همکاری اعضاء هیئت علمی در پیشبرد اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران و اعتلای فرهنگ علمی و پژوهشی دانشگاه موفق و پیروز باشید.

جلسه معارفه با حضور رئیس، معاون پژوهشی و مدیران گروههای آموزشی دانشکده  ساعت 12 روز سه شنبه 29 اردی بهشت ماه  در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.

دکتر سید پیمان هاشمی استاد پایه 30  گروه شیمی با مدرک تحصیلی دکترا شیمی تجزیه از دانشگاه اوپسالا سوئد می باشند. ایشان معاونت پژوهشی دانشگاه لرستان، مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان، مدیریت گروه شیمی دانشکده علوم پایه را در طول 16 سال خدمت در دانشگاه لرستان تجربه نموده است.

۱۳۹۴/۰۲/۲۹ - ۰۰:۰۰