ارتقاء مرتبه دو نفر از اعضاء هیئت علمی گروه ریاضی و علوم کامپیوتر

۱۳۹۵/۱۰/۰۵

در نهمین نشست از دومین دور هیات ممیزه دانشگاه لرستان دو نفر از  اعضای هیات علمی دانشکده علوم پایه شرایط ارتقاء به  مرتبه دانشیاری را احراز نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح روز چهارشنبه اول دی ماه 95 با حضور رئیس و اعضای محترم هیات ممیزه دانشگاه لرستان نهمین جلسه هیات ممیزه از دومین دور آن برگزار گردید در این جلسه که راس ساعت 9 صبح آغاز شد و تا عصر به طول انجامید پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقاء مرتبه مورد بررسی قرار گرفت.  آقای دکتر علی بارانی و آقای دکتر ناصر عباسی اعضاء هیئت علمی گروه ریاضی در این جلسه به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند. در حال حاضر گروه ریاضی و علوم کامپیوتر دارای پنج نفر عضو هیئت علمی با مرتبه دانشیاری شش نفر با مرتبه استادیاری و دو نفر با مرتبه مربی می باشد.

۱۳۹۵/۱۰/۰۵ - ۰۰:۰۰