سامانه مديريت يادگيري الکترونيکي (LMS) دانشگاه لرستان راه‌اندازي شد

۱۳۹۹/۰۴/۱۶

سامانه مديريت يادگيری الکترونيکی (LMS) دانشگاه لرستان به آدرسlms.lu.ac.ir  توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه، راه‌اندازی شد.

اين سامانه جامع که با هدف ارتقای سطح کيفی آموزش مجازی و با تأکید دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان درخصوص آينده‌نگری و توسعه زيرساخت‌های آموزش مجازی، پيگيری و به نتيجه رسيد قابليت برگزاری کلاس مجازی، برگزاری آزمون­ های آنلاين، برگزاری دوره ­های آموزش مجازی، برگزاری دوره‌های ضمن خدمت کارکنان و ... را دارد.

نام کاربری و رمز عبور اساتيد و دانشجويان و راهنمای استفاده از سامانه از طريق اطلاعيه‌هايی که در صفحه نخست سامانه گلستان قرار خواهد گرفت اطلاع‌رسانی می شود.

گفتنی است با توجه به فعال بودن سامانه قبلی «اَدوبی ­کانکت»، سامانه جديد در حال حاضر، صرفاً برای برگزاری امتحانات درنظر گرفته شده است و تداوم تدريس و برگزاری کلاس‌ها، همچنان از طريق سامانه قبلی، خواهد بود.

۱۳۹۹/۰۴/۱۶ - ۰۰:۰۰