دکتر محسن عادلی در فهرست «سرآمدان علمی ایران» قرار گرفت

۱۴۰۱/۰۶/۲۰

براساس اعلام فدراسیون سرآمدان علمی ایران که زیرنظر معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری فعالیت می‌کند دکتر محسن عادلی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی شیمی دانشگاه لرستان با مرتبه علمی استاد، با کسب رتبه 10 در فهرست سرآمدان علمی سال 1401 ایران قرار گرفت.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، فدراسیون سرآمدان علمی ایران اعلام کرده است رتبه دکتر عادلی در فهرست محققان انتخاب شده به عنوان سرآمدان علمی کشور، رتبه 10 است.

این فدراسیون تعداد 100 محقق کشور را به عنوان سرآمدان علمی و تعداد 15 نفر را به عنوان سرآمدان علمی جوان (کمتر از 45 سال) انتخاب کرده است.

فدراسیون سرآمدان علمی ایران اعلام کرده است به سرآمدان علمی انتخاب شده، حمایت‌هایی همچون پژوهانه، اعتبار خدمات شبکه آزمایشگاهی و امتیاز جذب محقق پسادکتری تعلق می‌گیرد.

۱۴۰۱/۰۶/۲۰ - ۱۸:۳۴