نشست معاون و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده شیمی این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۱۷

نشست هم‌اندیشی معاون و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی دانشکده شیمی این دانشگاه، حسن صالحی‌راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر مهدی اُمید، معاون مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان حضور داشتند.

در این نشست، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، هنری دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

در این نشست، بر گسترش ارتباط بین انجمن‌های علمی دانشجویی با مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان تأکید شد.

همچنین، افزایش همگرایی و هم‌افزایی برای ارتقای فعالیت نشریات دانشجویی، مورد تأکید قرار گرفت.

رویکرد کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزاری نشست‌ها با رؤسا و اعضای هیئت علمی دانشکده‌های دانشگاه لرستان است.

هدف از این نشست، تقویت ارتباطات و تعاملات بین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با دانشکده‌های این دانشگاه است.

افزایش مشارکت دانشکده‌های دانشگاه لرستان در برنامه‌های گوناگون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دیگر اهداف این نشست‌هاست.

در نشست مذکور، دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و اعضای هیئت علمی این دانشکده، دیدگاه‌ها و راهکارهای پیشنهادی خود را در راستای ارتقای کیفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان بیان کردند.

۱۴۰۱/۱۲/۱۷ - ۰۸:۳۳