نشست برنامه‌ریزی دانشگاه لرستان برای برگزاری سمینار معتبر آنالیز ریاضی و کاربردهای آن برگزار شد

۱۴۰۲/۰۱/۳۱

نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هرچه کیفی‌تر بیست و پنجمین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، با حضور دکتر امیرقاسم غضنفری‌مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و مدیران و عوامل برگزاری سمینار مذکور، در محل حوزه ریاست این دانشکده برگزار شد.

دکتر غضنفری‌مطلق در این نشست، بر تقویت هماهنگی‌های بین‌بخشی برای برگزاری هرچه بهتر و کیفی‌تر بیست و پنجمین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن که قرار است از 13 تا اردیبهشت‌ماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار شود تأکید کرد.

سمینار معتبر آنالیز ریاضی و کاربردهای آن با همکاری دانشگاه لرستان و انجمن ریاضی ایران برگزار می‌شود.

این سمینار معتبر علمی، سخنرانان و مهمانان مختلف ملی و بین‌المللی خواهد داشت.

موضوعاتی همچون آنالیز تابعی، آنالیز عددی، آنالیز غیرخطی، آنالیز هارمونیک، آنالیز فازی، آنالیز مختلط و ... از جمله محورهای سمینار معتبر آنالیز ریاضی و کاربردهای آن هستند.

آدرس تارنمای بیست و پنجمین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن:

۱۴۰۲/۰۱/۳۱ - ۰۷:۲۸