آغاز بیست و پنجمین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۲/۱۳

بیست و پنجمین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن، به میزبانی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز چهارشنبه، 13 اردیبهشت‌ماه، با حضور محققان، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، یاوران علمی، دانشجویان و دانش‌آموزان، بیست و پنجمین سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان آغاز شد.

این همایش معتبر علمی با همکاری دانشگاه لرستان و انجمن علمی ریاضی ایران از 13 تا 15 اردیبهشت‌ماه به میزبانی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

در این همایش، موضوعات مختلفی همچون آنالیز تابعی، آنالیز عددی، آنالیز غیرخطی، آنالیز تصادفی و ... در قالب مقالات ارائه می‌شود.

در آیین آغاز این سمینار علمی، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر امیرقاسم غضنفری‌مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و دکتر محمدصال مصلحیان، رئیس انجمن ریاضی ایران به سخنرانی پرداختند.

۱۴۰۲/۰۲/۱۳ - ۱۱:۴۳