آیین پایانی سمینار بین‌المللی آنالیز ریاضی و کاربردهای آن در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۱۵

آیین مجازی پایانی بیست و پنجمین سمینار معتبر بین‌المللی آنالیز ریاضی و کاربردهای آن در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این سمینار در دو بخش حضوری و مجازی از 13 تا 15 اردیبهشت‌ماه سال جاری در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این آیین مجازی، دکتر امیرقاسم غضنفری‌مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و دبیر بیست و پنجمین سمینار بین‌المللی آنالیز ریاضی کاربردهای آن، دکتر سیروس مرادی، دبیر علمی سمینار و دکتر ناصر عباسی، دبیر اجرایی سمینار، حضور داشتند و سخنرانی کردند.

همچنین اعضای هیئت علمی گروه ریاضی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان در این سیمنار و آیین پایانی آن حضور داشتند.

به گفته دکتر غضنفری‌مطلق، دبیر سمینار، این اولین بار است که یک سمینار معتبر بین‌المللی در حوزه ریاضی در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود و این یک دستاورد مهم علمی برای دانشگاه لرستان و استان لرستان است.

علاوه بر برگزاری کارگاه‌ها، این سمینار سخنرانان مهم و برجسته‌ای داشت همچون:

1ـ پروفسور هوگو قهرمانی از دانشگاه کردستان.

2ـ پروفسور مجید فخار از دانشگاه اصفهان.

3ـ پروفسور مجید اسحاقی‌گرجی از دانشگاه سمنان.

4ـ پروفسور علی فرج‌زاده از دانشگاه رازی کرمانشاه.

5ـ پروفسور شوکت آیوپف از آکادمی علوم ازبکستان.

6ـ پروفسور کریستوفر هیل از مؤسسه فناوری جورجیا آمریکا.

7ـ پروفسور فدور سوکوچف از دانشگاه نیوسوت ولز استرالیا.

8ـ پروفسور دراگومیر از دانشگاه ویکتوریا ملبورن استرالیا.

9ـ پروفسور راوی اگروال از دانشگاه کینگ ولز تگزاس آمریکا.

۱۴۰۲/۰۲/۱۵ - ۲۱:۳۸