پیام تسلیت در پی درگذشت دکتر «لادن نیرومند»

۱۴۰۲/۰۳/۰۴

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان، با صدور پیام مشترک، درگذشت دکتر لادن نیرومند، عضو هیئت علمی مدعو دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و دانشجوی پسادکترای شیمی معدنی این دانشگاه را تسلیت گفتند.

شادروان دکتر «لادن نیرومند» به علت تصادف رانندگی، جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.

زنده‌یاد دکتر نیرومند، مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و دوره دانشجویی پسادکترای خود را در دانشگاه لرستان سپری کرد.

متن پیام مشترک تسلیت دکتر نظری، دکتر حاتمی‌کن‌کبود و دکتر زبردستی، به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر، درگذشت زنده‌یاد دکتر لادن نیرومند، عضو مدعو مدرس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و دانشجوی پسادکترای شیمی معدنی این دانشکده را به خانواده محترم ایشان و همکاران دانشگاهی، به‌ویژه اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشکده شیمی دانشگاه لرستان تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال برای آن زنده‌یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

۱۴۰۲/۰۳/۰۴ - ۱۶:۰۸