سومین نشست گسترش همکاری دانشکده شیمی دانشگاه لرستان با دانشکده علوم پایه دانشگاه کربلا برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۵

سومین نشست دانشکده شیمی دانشگاه لرستان با دانشکده علوم پایه دانشگاه کربلا در راستای تداوم همکاری‌های دوجانبه، به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با حضور دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشکده برگزار شد.

در این نشست، دکتر حمیده عیدان سعدان، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه کربلا در سخنانی ظرفیت‌های گروه شیمی و دانشکده علوم پایه دانشگاه کربلا را تشریح کرد.

وی خواهان گسترش همکاری بین گروه شیمی دانشگاه کربلا با دانشکده شیمی دانشگاه لرستان شد.

دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان نیز در سخنانی درباره تقویت راهکارهای اجرای کامل مفاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه لرستان با دانشگاه کربلا، توضیحاتی را ارائه کرد.

تهیه و چاپ مقالات مشترک، پذیرش دانشجو با تأکید بر دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا، ارائه دروس مورد نیاز گروه شیمی دانشگاه کربلا توسط دانشکده شیمی دانشگاه لرستان، دعوت از اعضای هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان برای بازدید از گروه شیمی دانشگاه کربلا و تداوم اینگونه نشست‌های مشترک در آینده از جمله مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اخیر بود.

همچنین اعضای هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان در این نشست، دیدگاه‌های خود را با هدف افزایش همکاری‌های دوجانبه بیان کردند.

در حال حاضر تعداد 22 دانشجوی اهل کشور عراق در دانشکده شیمی دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - ۱۵:۰۱