جمعی از دانشجویان شیمی دانشگاه لرستان از پتروشیمی استان بازدید کردند

۱۴۰۳/۰۲/۳۰

جمعی از دانشجویان شیمی دانشگاه لرستان به سرپرستی دکتر سیدپیمان هاشمی از بخش های مختلف پتروشیمی استان لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دانشجویان از بخش‌های مختلف پتروشیمی لرستان از قبیل بخش تولید پلی اتیلن، خالص سازی، نیروگاه، تولید و بسته بندی گرانول و همچنین بخش HSE بازدید کردند.

در این بازدید کارشناسان مجموعه پتروشیمی لرستان توضیحات کاملی در مورد تولیدات این صنعت و موضوعات مرتبط با اهمیت رعایت نکات ایمنی در این مجموعه به بازدید کنندگان ارائه کردند.

هدف از این بازدید که با هماهنگی و رایزنی گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه یرگزار شد، آشنایی دانشجویان رشته شیمی با یکی از مهم‌ترین صنایع استان لرستان در راستای ایجاد انگیزه در آنان و نیز تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بود.

یکی دیگر از اهداف مهم این بازدید، آشنایی دانشجویان با تجهیزات ایمنی و لزوم رعایت نکات مربوط به ایمنی در محیط کار و آزمایشگاه است.

بازدید از ساعت 9 تا 12 صبح، صورت گرفت.

گروه ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه لرستان از زیرمجموعه های مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان وابسته به معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه است.

پتروشیمی لرستان در جاده خرم‌آباد به چگنی قرار دارد.

تولید پلی اتین از فعالیت‌های اصلی پتروشیمی استان لرستان است.

۱۴۰۳/۰۲/۳۰ - ۰۸:۲۶