موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان کارگاه آموزشی برای دانشجویان زیست‌شناسی برگزار کرد

۱۴۰۳/۰۳/۰۷

موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان به مناسبت روز جهانی تنوع زیستی که ۲۲ ماه May میلادی است، در روز دوشنبه ۷ خردادماه سال جاری، با همکاری آزمایشگاه مرکزی شماره ۱ دانشگاه لرستان، کارگاه آموزشی عملی با عنوان «تهیه رزین اپوکسی و قالب‌گیری کاربردی جهت نگهداری اندام‌ها و بافت‌های نرم موجودات» را در سالن این موزه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مدرس کارگاه مهندس مصطفی صداقت‌نیا، کارشناس آزمایشگاه مرکزی بود.

دانشجویان زیست‌شناسی دانشگاه لرستان در این کارگاه با روش‌های تثبیت و قالب‌گیری بافت‌های موجودات و سایر اشیاء برای نگهداری در مجموعه‌های مختلف آشنا شدند.

از جمله اصول کاری علمی موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان، آموزش عملی روش‌های مختلف مرتبط با رشته‌های زیست‌شناسی و برای سطوح مختلف تحصیلی است.

۱۴۰۳/۰۳/۰۷ - ۱۸:۲۰