برگزاری کارگاه آموزشی در موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان برای تعدادی از دانشجویان عراقی

۱۴۰۳/۰۳/۲۹

موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان در راستای رسالت علمی آموزشی خود، با همکاری مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان و گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی این دانشگاه، کارگاه آموزشی عملی با عنوان «قالب‌گیری رزینی از بافت‌های زیستی و تهیه نمونه‌های موزه‌ای» را برای دانشجویان عراقی مقطع کارشناسی ارشد بیوسیستماتیک جانوری برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این کارگاه که روز سه‌شنبه، 30 خردادماه سال جاری در سالن این موزه برگزار شد مدرسین کارگاه، دکتر علی غلامی‌فرد (عضو هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه لرستان) و سیده فاطمه موسوی از دانشجویان فعال انجمن علمی دانشجویی زیست‌شناسی دانشگاه لرستان، مباحث علمی مرتبط با موضوع کارگاه را بیان کردند.

این کارگاه، با حضور عضو هیئت علمی زیست‌شناسی دانشگاه لرستان، دکتر گلناز صیادزاده برگزار شد.

از جمله اصول کاری علمی موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان طراحی و اجرای آموزش‌های علمی به شیوه‌های جذاب و کاربردی است.

در حال حاضر تعداد 600 دانشجوی بین‌الملل (اتباع غیرایرانی) در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند.

چکیده خبر به زبان عربی برای دانشجویان اهل کشور عراق:

نظم متحف الحيوان بجامعة لورستان، تماشياً مع رسالته العلمية والتعليمية، وبالتعاون مع مركز النمو والتكنولوجيا بجامعة لورستان وقسم التعاون العلمي الدولي بهذه الجامعة، ورشة عمل عملية بعنوان "قولبة الأنسجة البيولوجية وإعداد العينات المتحفية" لطلبة الماجستير العراقيين في علم النظم الحيوية عقد وحشا.

و بحسب تقرير العلاقات العامة لجامعة لورستان، فإن هذه الورشة التي أقيمت يوم الثلاثاء 30 يونيو من هذا العام في قاعة هذا المتحف، كان أساتذة الورشة هم الدكتور علي غلامي فرد (عضو كلية الأحياء قسم علوم الحياة) جامعة لورستان) والسيدة فاطمة موسوي، إحدى الطالبات الناشطات في رابطة طلاب علم الأحياء في جامعة لورستان، وقامن بشرح المواضيع العلمية المتعلقة بموضوع الورشة.

۱۴۰۳/۰۳/۲۹ - ۲۱:۰۵