کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم

۱۳۹۶/۰۳/۰۳

با توجه به تاريخ برگزاري امتحانات نيمسال دوم سال تحصیلی 95-96 (20/03/96 لغايت 10/04/96) ، داشتن كارت ورود به جلسه امتحاني ممهور به مهر گروه های آموزشی دانشكده علوم پایه براي كليه دانشجويان روزانه ، شبانه و پردیس الزامي است. اخذ كارت دانشجويان شبانه و پرديسي منوط به تسويه حساب كليه بدهي هاي قبلي و ترم جاري است . عواقب ناشي از همراه نداشتن كارت ورود به جلسه امتحاني متوجه شخص دانشجو است. در ضمن اخذ كارت ورود به جلسه امتحاني در سيستم گلستان فقط توسط شخص دانشجو امكان پذير مي باشد و پرسنل شاغل در گروه های آموزشي و آموزش دانشكده هيچكدام دسترسي به گزینه اخذ كارت را ندارند.

اداره آموزش دانشکده علوم پایه

۱۳۹۶/۰۳/۰۳ - ۰۰:۰۰