تقدیر از آقای دکتر عادلی سرآمد علمی کشور

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

همکار محترم و اندیشه ورز

جناب آقای دکتر محسن عادلی

موفقیت شما در کسب " مقام شاخص علمی کشور" سبب خرسندی جامعه علمی به ویژه همکاران شما در دانشگاه لرستان است و دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان از اینکه یکی از همکاران ارزشمند و اندیشه ورز خود را در جمع افراد شاخص علمی کشور می بیند، برخود می بالد.

کسب این مقام از دو جنبه افتخار آمیز است :نخست اینکه این افتخار ناشی از کوشش های علمی پیوسته و به دور از هیاهویی است که خلاقانه و مدبرانه در فضای کتابخانه و آزمایشگاه از ذهن هوشمند شما تراوش نموده و متعهدانه و با صداقت در اختیار جویندگان دانش و به ویژه دانشجویان مرتبط با تخصص شما قرار گرفته است.دوم اینکه این افتخار علمی با شخصیت اجتماعی آرام، فروتن و اخلاق نیکوی جنابعالی آمیخته شده و پرچم سرافرازی خویش و دانشگاه لرستان را با اقتدار و صلابت بیشتر برافراشته است.

دانشکده علوم پایه با تبریک این موفقیت بزرگ، تلاش و همت استوارتان را پاس می دارد و فردایی روشن و پرامید را فرا روی شما آرزو             می کند.

با آرزوی  توفیق روزافزون

مهرداد  دادستانی