اطلاعیه ترم تابستانی (گروه زیست شناسی)

بنا بر اعلام اداره کل  آموزش دانشگاه لرستان ،  دانشجویان متقاضی ترم تابستانه از تاریخ 1394/3/15 لغایت 1394/4/15 جهت ثبت درخواست خود  بارعایت نکات زیر به سامانه گلستان مراجعه نمایند.

در ضمن دانشگاه لرستان مجری ترم تابستانه نمی باشد.

1- دانشجویان شبانه  شهریه ثابت نیمسال خود را به شماره حساب 7873149012 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه از طریق درگاه الکترونیکی سامانه گلستان واریز نمایند.فرم این قبیل از دانشجویان می بایست ممهور به مهر امور مالی دانشجویان شبانه باشد.

2-  دانشجویان متقاضی مجاز به انتخاب حداکثر 6 واحددرسی در ترم تابستانه می باشند.

3-  دانشجو نمی تواند بیش از یک عنوان درسی (2واحد) از دروس معارف اسلامی در ترم تابستانه اخذ نماید مگر آندسته از دانشجویانی که در حال فراغت از تحصیل می باشند.

4-  گذراندن دروس تخصصی فقط در دانشگاههای دولتی میسر می باشد.

5-  گذراندن دروس عمومی علاوه بر دانشگاههای دولتی در دانشگاههای پیام نور نیز میسر است.

تبصره: دانشجوی متقاضی ترم تابستانه مجاز به انتخاب یک دانشگاه می باشد.

6-  درخواست های ترم تابستانه که در سامانه گلستان توسط دانشجو ثبت گردیده است پس از تأیید گروه آموزشی،آموزش دانشکده واداره کل امور آموزشی دانشگاه  به هیچ عنوان قابل تغییر نمی باشد(مانند تغییر دروس،تغییر نام دانشگاه و......) لذا خواهشمند است در تهیه وتأیید فرم مذکور دقت لازم به عمل آید.

7-  دانشجو پس از تأیید حق هیچ گونه تعییری در فرم ترم تابستانه را ندارد.

8-  کارشناسان گروههای آموزشی از سامانه گلستان فرم های ترم تابستانه را دریافت ودر 3 (سه)نسخه جهت ادامه مراحل قانونی بهمراه کارنامه کل به دانشجویان ذینفع ارائه نمایند.لازم بذکر است ارائه فرم فقط از سامانه گلستان دارای اعتبار است وسایر فرمها از درجه اعتبار ساقط می باشند.

۱۳۹۴/۰۳/۰۳ - ۰۰:۰۰